Hoppa till innehåll

Blogg om hylsor, nycklar och andra verktyg.

 • Välj rätt domkraft för dina behov - Forsage Sweden
  juni 22, 2024 Arzu Aliyev

  Välj rätt domkraft för dina behov

  I denna artikel får du bekanta dig med fördelar och nackdelar med olika typer av domkrafter, inklusive saxdomkrafter, pelardomkrafter, farmardomkrafter och hydrauliska domkrafter. Vi diskuterar hur du kan välja rätt domkraft för dina specifika behov och ger tips för korrekt användning och underhåll. Genom att förstå skillnaderna och fördelarna med varje typ, kan du fatta ett informerat beslut och förbättra din arbetsupplevelse. Artikeln avslutas med praktiska råd om hur du kan undvika vanliga problem och maximera livslängden på din domkraft.

  Läs mer
 • Komplett Guide till Mutterdragare - Forsage Sweden
  juni 19, 2024 Arzu Aliyev

  Komplett Guide till Mutterdragare

  Denna guide utforskar mutterdragare, med fokus på pneumatiska modeller. Vi beskriver olika typer och deras användning, med särskild tonvikt på kraften och tillförlitligheten hos pneumatiska mutterdragare. Vi går igenom vikten av rätt fästen och krafthylsor, samt hur man väljer rätt vridmoment (Nm) för olika uppgifter, exempelvis däckbyte. Dessutom betonar vi underhåll, såsom användning av olja vid varje användning. Guiden ger praktiska råd för effektiv och säker användning av mutterdragare.

  Läs mer
 • Hylsverktyg - Typer och Användningsområden - Forsage Sweden
  juni 18, 2024 Arzu Aliyev

  Hylsverktyg - Typer och Användningsområden

  Artikeln är en omfattande guide till hylsverktyg, deras olika typer och användningsområden. Den beskriver verktyg som spärrskaft, förlängare, T-handtag, ledhandtag, adapter förstoringstapp, reduceringstapp och universal knut, samt deras betydelse inom bilreparationer, bygg och konstruktion, hushållsreparationer och industriellt underhåll. Artikeln betonar hylsverktygens mångsidighet, kraft och precision, och hur de kan göra arbetet enklare och mer effektivt.

  Läs mer
 • Förstå nittänger: Verktyget som binder samman allt - Forsage Sweden
  juni 16, 2024 Arzu Aliyev

  Förstå nittänger: Verktyget som binder samman allt

  Så här använder du en nittång för dina projekt

  Lär dig allt om nittänger och deras användning i olika projekt. Från bygg och bilreparationer till hobbyprojekt, en nittång hjälper dig att säkert sammanfoga material med nitar. Upptäck hur denna praktiska verktyg fungerar och få tips på hur du använder den effektivt för bästa resultat.

  Läs mer
 • Artikel om Verktygshylsor - Forsage Sweden
  juni 8, 2024 Arzu Aliyev

  Artikel om Verktygshylsor

  När vi själva ger oss på att serva vår bil, upptäcker vi ofta att våra verktyg inte alltid passar för jobbet. Detta inlägg tar en närmare titt på hylsor – deras olika typer och profiler. Vi går igenom de viktiga parametrarna som fäste, storlek och tillämplighet, och förklarar hur man väljer rätt hylsa för olika uppgifter. Från standardhylsor för manuellt arbete till krafthylsor som klarar tuffa stötar från maskindragning, och skillnaden mellan sexkantiga och tolvkantiga profiler. Denna guide hjälper dig att förstå mångfalden av hylsor och välja de mest lämpliga för dina behov.

  Läs mer
 • Sandblästringsskador - Forsage Sweden
  mars 3, 2024 Arzu Aliyev

  Sandblästringsskador

  Blästringsrelaterade skador kan förebyggas med lämpliga försiktighetsåtgärder.

  Genom att följa dessa säkerhetstips kan blästringsskador förebyggas. Det är arbetsgivarens ansvar att tillhandahålla korrekt utbildning och säkerhetsutrustning, samt att se till att utrustningen är i gott skick och att alla säkerhetsprotokoll följs.

  Läs mer
 • Typer av verktygsnycklar - Forsage Sweden
  mars 2, 2024 Arzu Aliyev

  Typer av verktygsnycklar

  Typer av nyckelverktyg och vad man ska tänka på när man använder dem

  Verktygsnycklar är oumbärliga i alla verktygslådor, från amatörmekanikerns garage till proffsens verkstad. I detta inlägg går vi igenom de olika typerna av nycklar, deras användningsområden och varför de är viktiga.

  Läs mer