Hoppa till innehåll

Om oss

Verksamheten grundades av Arzu Aliyev i mars 2020 som en enskild firma i ett litet garage, med endast 3 domkrafter, 5 nyckelsatser och ett fåtal hylssatser som initialt inköp.

De första försäljningarna av verktyg gjordes genom Facebook och Blocket. Samtidigt byggde och utvecklade vi den hemsida du ser idag.

År 2021 registrerade vi Forsage Sverige AB (Org. Nr.: 559308-0467) och började hyra en större lokal. Företaget är baserat i Sverige, med postadress på Östra Esplanaden 82, 5732 Sävsjö och besöksadress på Östra Esplanaden 3, 57633 Sävsjö.

Under årens lopp har vi testat många olika strategier, lärt oss av våra misstag och blivit klokare och starkare tack vare erfarenheten. Även om vi fortfarande har långt kvar till våra mål, är vi stolta över att ha nått milstolpen på 7 000 försäljningar efter fyra år från starten, vilket inträffade i mars 2024. Många av våra kunder återkommer, och vår mest lojala kund har gjort hela 12 köp hos oss.

Idag är vi två personer i företaget – Therese tar hand om administration och fraktsedlar, transportbokning, svarar på mejl etc., medan Arzu ansvarar för allt från marknadsföring till städning i lagret. Så om du besöker oss och ser en tom låda på golvet eller en kopp efter kaffe, vet du vem som är ansvarig för det 😊

Vår mission: Tävla med stora varumärken genom att erbjuda prisvärda verktyg/garageutrusning och förstklassig service, vilket gör både kunder och oss själva stolta, respekterade och betrodda. Vi strävar efter att göra verktygshandeln enkel.

Vår vision: Att bli ett av de ledande varumärkena genom att fortsätta erbjuda ännu mera prisvärda verktyg av hög kvalitet och suverän service.

Vårt sortiment omfattar cirka 2000 artiklar, från o-ringar till specialverktyg. Vi är specialiserade på verktygssatser, domkrafter, verktygshylsor, verktygsnycklar och hylsverktyg (förlängare, T-handtag, L-handtag mm). Vi har också erfarenhet av att sälja komplexa produkter som luftkompressorer och verkstadspressar, även om vi för tillfället har pausat dessa produkter på grund av kunskapsbrist som påverkade vår service negativt.

Vi började med att sälja produkter från varumärket Forsage, men har med tiden också upptäckt andra leverantörer (t.ex. Silencer AS – skyddsutrustning för blästring, DAWELL CZ – induktionsvärmare) vars professionalism vi värderar högt. Vi letar ständigt efter nya leverantörer av olika verktyg för att möta de krav från även de mest krävande köparna.

Vi strävar inte bara efter att hålla låga priser utan tror också att du som kund föredrar att handla från ett företag med utmärkt service, snabba och säkra leveranser och förmånliga garantivillkor. För din trygghet erbjuder Forsage Sweden bland annat ångerrätt och öppet köp i 30 dagar, 1-2 års garanti och snabba leveranser.

Du är välkommen att besöka vår lilla verktygsbutik i Sävsjö på Östra Esplanaden 3. Våra öppettider är Mån-Fre: 10:00-15:00. Vi kan också vara öppna på helger eller kvällar efter behov. Ring gärna innan du planerar ditt besök.

OBS! Vi uppmuntrar till kontantlösa betalningar för att göra transaktioner smidigare och säkrare för alla parter. Vi accepterar dock kontanter om det är nödvändigt, men vi ber vänligen våra kunder att överväga att använda kortbetalning eller Swish för en mer effektiv service.

Kontaktuppgifter: Mobil: 0793015055 (Arzu) Mejl: kontakt@forsage.se


Med bästa hälsningar, Arzu Aliyev

Med vänliga hälsningar
Arzu Aliyev