Hoppa till innehåll

Öppet Köp

För privatpersoner tillämpar Forsage.se Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har kunden alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av leverans och utan att behöva uppge någon speciell anledning.

Forsage Sweden har dock 30 dagars öppet köp på lagerförda produkter.

Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står du som kund för kostnaden för returfrakten samt för returrisken.

För köp gjorda hos oss krävs kvitto vid retur.

För att utnyttja ångerrätten ber vi dig meddela oss om det så snart du vet att du vill ångra ditt köp. Skicka sedan varan till vår returadress nedan. Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad. Den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget hjälper produkten att ligga stadigt under transporten.

Vi ger dig mycket förmånliga returvillkor. Detta för att du som kund skall känna dig så nöjd som möjligt med ditt köp. Du får returnera din vara, trots att du öppnat förpackningen och provat produkten.

I de fall produkten ej är fullgott rengjord, tillbehör saknas, förbrukningsmaterial är använda eller fysisk skada finnes, förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på minst 20% för att återställa varan till nyskick. Forsage.se avstår från att göra ett sådant avdrag om produkten returneras i oförändrat skick.

Hur returnerar jag min vara?

Fyll i din returblankett som du hittar här. Bifoga nedan blankett (eller kopia) tillsammans med produkten vid retur. Vid nyttjande av din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och eventuell fraktkostnad från oss till dig kommer att återbetalas.

Använd en frakttjänst som erbjuder utkörning till vår returadress. Forsage Sweden kommer inte att hämta ut försändelser som levereras till ombud eller mot postförskott.

Återbetalning

En återbetalning sker i första hand till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 30 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalning kan enbart ske till samma kort som användes vid köptillfället och enbart till kort som är utfärdade i Sverige och till svenska bankkonton.